Affiniteitsprogramma

Is het jouw uitdaging om klanten aan je merk te binden? Wil je de klantbeleving en de klantwaarde vergroten? Met een affiniteitsprogramma inspireer je de klant en bouw je aan een sterkere binding door middel van extra services en privileges. Zo creëer je ambassadeurs en loyale klanten voor je merk of bedrijf!

Affiniteitsprogramma’s zijn erop gericht de klant te inspireren, helpen, vermaken, verbinden en betrekken. Met een dergelijk loyalty programma zorg je ervoor dat klanten zich meer verbonden voelen met jouw merk.

Beïnvloeden van klantgedrag

Door de inzet van onderscheidende en waardevolle benefits voor de klant wordt gewenst gedrag gestimuleerd. Bij een affiniteitsprogramma wordt met name ingespeeld op de emotionele beloningsmechanismen. Emotionele beloningsmechanismen spelen hierbij in op de intrinsieke motivatie van de klant. Dit zorgt ervoor dat gedrag wordt beïnvloed vanuit plezier, interesse, nieuwsgierigheid of persoonlijke ontwikkeling.

Dunck helpt jou een affiniteitsprogramma neer te zetten dat zich onderscheid van de concurrent. Als loyalty specialist helpen wij jou met de creatie, implementatie en beheer van jouw loyalty programma. Op basis van een succesmeting kunnen we continu blijven sturen, met het doel om meer loyale klanten te behalen. Zo zorgen we er samen voor dat jouw programma een succes wordt!

Affiniteitsprogramma platform van Dunck

Als loyalty specialist bieden wij  het Dunck loyalty platform. Dankzij dit loyalty platform heb je een volledig beeld in de deelnemers van jouw affiniteitsprogramma. Het is een eenvoudige manier om klantdata te verzamelen en om volledig inzicht te krijgen van jouw klanten. Op basis van deze data kun je effectieve multi-channel campagnes opzetten.

Het loyalty platform maakt het mogelijk om eenvoudig segmentaties toe te passen en op basis van deze informatie kun je marketingcampagnes opzetten toegespitst op jouw doelgroep. Door deze gegevens kun je je affiniteitsprogramma continu bijsturen. Uiteraard met het doel om loyale klanten te behouden!

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Dunck heeft samen met Vakbond FNV een loyalty programma  opgezet gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het streven was de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten en de loyale leden belonen. Uit dit streven is Ledenvoordeel FNV ontstaan. Wij ontwikkelden en implementeerden het volledige loyaliteitsprogramma. Ledenvoordeel FNV is een loyaliteitsprogramma waarbij leden doorlopend exclusieve voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Loyalty specialist Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Bovendien bieden wij voor Ledenvoordeel FNV ook het loyalty platform van Dunck. In het loyalty platform kunnen wij eenvoudige segmentaties toepassen, zodat aanvullende marketingcampagnes samengesteld worden. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het meten van klantloyaliteit, waardering en doorontwikkeling van het loyalty programma.

85% van alle leden kent Ledenvoordeel FNV en de voordelen worden gemiddeld met een 8,2 beoordeeld!

Dunck: dé affiniteitsprogramma specialist

Sinds 2002 zijn wij de meest complete loyalty specialist van Nederland. Wij bieden volledige loyaliteitsprogramma’s en campagnes aan van A tot Z. Dat betekent dat we vanaf de eerste fase met jou meedenken. We starten met een creatief concept, wat we uiteindelijk omzetten in een gedegen loyaliteitsprogramma. We verzorgen uiteraard de implementatie en beheren volledig de programma’s. Dankzij een breed scala aan opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren, zijn wij in staat om jouw doelgroep te bereiken met het juiste loyalty programma. Van klant tot lid, van donateur tot abonnee. Wij kennen de weg naar een succesvol loyalty programma.

Waarom starten met een affiniteitsprogramma?

 Beloon loyale klanten door ze te inspireren, helpen, vermaken, verbinden en betrekken

 Vergroten van klantbinding en klantwaarde

 Creëer ambassadeurs en loyale klanten voor jou bedrijf of merk

 Het versterkt betrokkenheid met jouw merk

Deze partijen hielpen wij o.a. met een affiniteitprogramma:

Wat klanten over ons zeggen

Affiniteitsprogramma opzetten? Neem contact op!

Ben je benieuwd wat wij als loyalty specialist voor jou kunnen betekenen? Een affiniteitsprogramma is een van de vele loyalty programma’s die ingezet kan worden voor meer loyale klanten en klantbehoud. Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een hartveroverend loyaliteitsprogramma.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen

Meer over onze affiniteitsprogramma’s

Benieuwd hoe het opzetten van een affiniteitsprogramma van Dunck in zijn werking gaat? Lees verder!

Affiniteitsprogramma starten

Je bent op zoek naar een affiniteitsprogramma voor het behouden van bestaande klanten en het creëren van ambassadeurs. Als loyalty specialist helpen wij jou met het opstarten van dergelijke loyaliteitsprogramma’s. Samen met jou willen wij een diepgaande emotionele binding creëren met jouw klanten, met het doel om hen ambassadeurs te maken van jouw merk.

Loyalty programma platform

Dankzij ons innovatieve platform krijg jij volledig inzicht in de klantgegevens, zodat je jouw affiniteitsprogramma daar volledig op kunt sturen. Met behulp van deze data kun je de marketingcampagnes volledig laten aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Het implementeren van beheren van het programma wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Wil je meer weten over een affiniteitsprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.