Engagementprogramma

Ben jij op zoek naar meer loyale klanten? Wil je dat de klant jouw merk ziet als een voorbeeld voor anderen?  Met een engagementprogramma maak je van je eigen klanten ambassadeurs voor jou merk of bedrijf. Door middel van extra service en voorrecht inspireer je de klant en bouw je aan emotionele binding.

Met een engagementprogramma ben jij bewust bezig om de klant te inspireren, helpen, vermaken, verbinden en betrekken. Je zorgt er als het ware voor dat de klant zich meer verbonden voelen met jouw merk.

Motiveer je klant

Emotionele beloningsmechanismes zijn gericht op de intrinsieke motivatie van een klant.  Motivatie wordt beïnvloed vanuit plezier, interesse, nieuwsgierigheid of persoonlijke ontwikkeling. Bij een engagementprogramma zorgen we er samen voor dat het gewenst gedrag van jouw klant wordt gestimuleerd door inzet van onderscheidende en waardevolle benefits.

Dunck zorgt ervoor dat jouw engagementprogramma zich onderscheid van je concurrent. Onze loyalty experts ondersteunen jou met de creatie, implementatie en beheer van een sterk engagementprogramma.  Met diverse succesmetingen zullen we de campagne voortdurend blijven doorontwikkelen en waar nodig bijsturen.

Dunck platform voor jouw engagementprogramma

Dunck biedt speciaal voor jouw engagementprogramma het Dunck loyalty platform. In het platform heb je volledig inzicht in de deelnemers van jouw loyalty programma. Hierdoor krijg je een compleet beeld van je klanten en kan je op een eenvoudige manier klantdata verzamelen.

Door segmentaties toe te passen kun je in het platform marketingcampagnes bouwen die je continue kunt bijsturen gericht op jouw doelgroep. Uiteraard om ervoor te zorgen dat de klant zich verbonden voelt met jouw bedrijf of merk!

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Dunck heeft samen met Vakbond FNV een loyalty programma  opgezet gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het streven was de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten en de loyale leden belonen. Uit dit streven is Ledenvoordeel FNV ontstaan. Wij ontwikkelden en implementeerden het volledige loyaliteitsprogramma. Ledenvoordeel FNV is een loyaliteitsprogramma waarbij leden doorlopend exclusieve voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Loyalty specialist Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Bovendien bieden wij voor Ledenvoordeel FNV ook het loyalty platform van Dunck. In het loyalty platform kunnen wij eenvoudige segmentaties toepassen, zodat aanvullende marketingcampagnes samengesteld worden. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het meten van klantloyaliteit, waardering en doorontwikkeling van het loyalty programma.

85% van alle leden kent Ledenvoordeel FNV en de voordelen worden gemiddeld met een 8,2 beoordeeld!

Dunck: dé engagementprogramma specialist

Sinds 2002 zijn wij de meest complete loyalty specialist van Nederland. Wij bieden volledige loyaliteitsprogramma’s en campagnes aan van A tot Z. Dat betekent dat we vanaf de eerste fase met jou meedenken. We starten met een creatief concept, wat we uiteindelijk omzetten in een gedegen loyaliteitsprogramma. We verzorgen uiteraard de implementatie en beheren volledig de programma’s. Dankzij een breed scala aan opdrachtgevers uit veel verschillende sectoren, zijn wij in staat om jouw doelgroep te bereiken met het juiste loyalty programma. Van klant tot lid, van donateur tot abonnee. Wij kennen de weg naar een succesvol loyalty programma.

Waarom starten met een engagementprogramma?

 Het zorgt ervoor dat de klant jouw merk ziet als toonaangever

 Inspireer de klant door middel van extra service en voorrecht

 Creëer ambassadeurs en loyale klanten voor jou bedrijf of merk

 In het loyalty platform krijg je volledig inzicht in je klanten

Deze partijen hielpen wij o.a. met een engangementprogramma:

Wat klanten over ons zeggen

Engagementprogramma opzetten? Neem contact op!

Ben je benieuwd wat wij als loyalty specialist voor jou kunnen betekenen? Een engagementprogramma is een van de vele loyalty programma’s die ingezet kan worden voor meer loyale klanten en klantbehoud. Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden voor een hartveroverend loyaliteitsprogramma.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen

Meer over onze engagementprogramma’s

Benieuwd hoe het opzetten van een engagementprogramma van Dunck in zijn werking gaat? Lees verder!

Engagementprogramma starten

Je wilt graag meer loyale klanten en ambassadeurs creëren voor jouw engagementsprogramma. Dunck helpt jou met het opstarten van een programma dat zich onderscheid van je concurrent. We zorgen samen met jou dat de klant zich meer verbonden voelt met jouw merk.

Loyalty programma platform

Dankzij ons innovatieve platform krijg jij volledig inzicht in de klantgegevens, zodat je jouw engagementprogramma daar volledig op kunt sturen. Met behulp van deze data kun je de marketingcampagnes volledig laten aansluiten bij de wensen van jouw klanten. Het implementeren van beheren van het programma wordt daardoor een stuk eenvoudiger.

Wil je meer weten over een engagementprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.