Voordeelprogramma

Is het jouw uitdaging om klanten loyaler te maken en hen langer aan jouw merk te verbinden? Wil je loyale klanten belonen met exclusieve voordelen die aansluiten op jouw merk?

Met een voordeelprogramma beloon je loyale klanten van jouw organisatie in de vorm van voordeel, voorrang en voorrecht. Hiermee laat je zien dat je de klanten, abonnees of leden van jouw organisatie waardeert en creëer je een sterkere betrokkenheid met jouw merk. Met een voordeelprogramma krijgen jouw klanten een streepje voor en vergroot je de rationele en emotionele binding.

Voordeelprogramma

Klantbehoud dankzij een voordeelprogramma

Een voordeelprogramma zorgt ervoor dat jouw klanten, leden of abonnees exclusieve voordelen krijgen bij derden, met het doel om bestaande klanten te behouden. De aangeboden deals zijn exclusief en passen binnen jouw merkwaarden.

Een voordeelprogramma kan worden uitgebreid met andere beloningsvormen. Je kunt hierbij denken aan voorrecht waarbij een actie alleen voor jouw loyale klanten, leden of abonnees worden georganiseerd. Ook kan voorrang worden toegevoegd aan het voordeelprogramma. Als loyale klant, abonnee of lid krijg je dan voorrang op speciale acties

Opzetten van een loyalty programma

Een voordeelprogramma van loyalty specialist Dunck zorgt ervoor dat je bouwt aan klantbehoud, klantrelaties en klantkennis. Wij helpen jou met het opstarten van een voordeelprogramma waarmee de loyaliteit van je klant echt wordt verhoogd. Samen brengen wij eerst de relevante doelstellingen van jouw loyaliteitsprogramma in kaart.

Vervolgens ontwikkelen we samen de uitstraling en stellen we het verzilvermodel, communicatiemiddelen, de acceptatiepunten en niet onbelangrijk het financieel model op. Aansluitend kunnen wij als loyalty specialist het voordeelprogramma voor je implementeren en beheren. Door middel van succesmetingen blijven we samen met jou de campagne sturen en doorontwikkelen om samen de beste resultaten te behalen voor zowel bestaande klanten als nieuwe klanten.

voordeelprogramma
loyalty programma

Voordeelprogramma platform van Dunck

Dunck biedt voor jouw voordeelprogramma de technologische basis met het Dunck loyalty platform. In het loyalty platform heb je een volledig inzicht in de deelnemers van je voordeelprogramma. Hierop kun jij als marketeer eenvoudige segmentaties toepassen en aanvullende marketingcampagnes samenstellen. Zo verhoog je de interactie met jouw merk en de klantloyaliteit.

Het platform geeft de marketing- en salesafdeling de tools in handen om klantdata te verzamelen, klantinzichten te verkrijgen en effectieve multi-channel campagnes in te richten. Op deze manier wordt ook jouw voordeelprogramma een succes, met het doel om bestaande klanten te behouden!

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Dunck heeft samen met Vakbond FNV een loyalty programma  opgezet gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het streven was de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten en de loyale leden belonen. Uit dit streven is Ledenvoordeel FNV ontstaan. Wij ontwikkelden en implementeerden het volledige loyaliteitsprogramma. Ledenvoordeel FNV is een loyaliteitsprogramma waarbij leden doorlopend exclusieve voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Loyalty specialist Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Bovendien bieden wij voor Ledenvoordeel FNV ook het loyalty platform van Dunck. In het loyalty platform kunnen wij eenvoudige segmentaties toepassen, zodat aanvullende marketingcampagnes samengesteld worden. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het meten van klantloyaliteit, waardering en doorontwikkeling van het loyalty programma.

85% van alle leden kent Ledenvoordeel FNV en de voordelen worden gemiddeld met een 8,2 beoordeeld!

Dunck: dé voordeelprogramma specialist

Wij zijn sinds 2002 de meest complete aanbieder van Loyalty Marketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en -campagnes. Van creatief concept tot en met implementatie en beheer voor alle soorten van loyaliteitsprogramma’s, zoals een spaarprogramma. Onze opdrachtgevers zijn actief in veel verschillende sectoren en hebben diverse doelgroepen, van klant tot donateur, van lid tot abonnee. Dit brede track record stelt ons in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol loyalty programma!

Waarom starten met een voordeelprogramma?

 Beloon loyale klanten in de vorm van voordeel, voorrang en voorrecht

 Vergroot merkwaarde door de inzet van een voordeelprogramma

 Vergroot het aantal loyale klanten en bouw aan klantbehoud

 Een instrument om sterkere betrokkenheid met jouw merk te creëren

Deze partijen hielpen wij o.a. met een voordeelprogramma:

Wat klanten over ons zeggen

Hulp nodig bij jouw voordeelprogramma?

Wil je graag meer loyale klanten behouden en ben je op zoek naar een geschikt loyalty programma? Wellicht is een voordeelprogramma dan geschikt voor jouw klanten, leden of donateurs. Als loyalty specialist bekijken we graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust contact op voor meer informatie. Onze loyalty specialisten geven je graag persoonlijk advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen

Meer over voordeelprogramma’s

Lees hieronder alles wat je moet weten over een voordeelprogramma van Dunck.

Voordeelprogramma starten

Je wilt een goed voordeelprogramma maken voor het genereren van loyale klanten.  Dunck helpt jou als loyalty specialist met het opstarten van een voordeelprogramma. Hiermee zorgen wij er samen voor dat je bouwt aan klantbehoud, klantrelaties en klantkennis.

Voordeelprogramma platform

Het Dunck voordeelprogramma platform is een innovatief platform waarbij je volledig inzicht krijgt in de deelnemers van je voordeelprogramma. Met het loyalty programma platform wordt het mogelijk om snel en eenvoudig een voordeelprogramma te ontwikkelen en implementeren. Zo verhoog je de interactie met jouw merk en de klantloyaliteit.

 

Wil je meer weten over een voordeelprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.