Loyalty Insight

Waar liggen jouw kansen op gebied van klantloyaliteit, uitstroomreductie en klantwaardeontwikkeling? Dunck creëert inzicht. Hierbij zetten we klantonderzoeken, datamining, modellen en succesmeting in. Zo heb je het juiste fundament voor het optimaliseren van jouw loyalty activiteiten.

Waarom

Je wilt klantloyaliteit naar een hoger niveau brengen. Je hebt een gevoel waar verbeterpunten liggen, maar mist nog onderbouwing. Je wilt aan klantloyaliteit werken volgens de laatste inzichten en technieken, zodat klantloyaliteit een gedegen onderdeel wordt van jouw marketing focus.

Methodiek

We stellen samen met jou vast welke inzichten noodzakelijk zijn. We gebruiken klantonderzoeken en datamining op gedragsdata van klanten. Daarnaast kunnen we econometrische voorspellingsmodellen inzetten. We meten het succes van jouw loyalty activiteiten en de impact hiervan op jouw resultaten.

Resultaat

Je hebt inzicht in klantloyaliteit, uitstroom en klantwaarde. Je krijgt grip op het gedrag van jouw klanten. Je beschikt over een gedegen fundament om jouw loyaliteitsstrategie, programma’s en campagnes te ontwikkelen en optimaliseren. Je verhoogt het rendement op jouw loyalty inspanningen.

Loyalty Insight oplossingen

Dunck biedt verschillende loyalty strategie oplossingen. Hieronder vind je de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Wil jij ook Loyalty Insights over jouw klanten?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.

Case: AccorHotels programma optimalisatie

Hotelketen AccorHotels had al haar eigen programma Le Club AccorHotels, maar deze voldeed nog niet volledig. Ze wilde de impact hiervan vergroten en vroegen daarom Dunck om hulp.

Het doel was om de benefits en contactmomenten binnen het programma beter aan te laten sluiten bij de behoeften van hotelgasten. Om dit te bereiken voerden wij klant- en stakeholderonderzoek uit.

Resultaat is dat AccorHotels nu meer inzicht heeft in de resultaten van en ervaringen met het huidige programma. Daarbij kwamen we tot verschillende quickwins en strategische verbeterrichtingen voor het bestaande programma.

Speciaal voor Goede Doelen

Dunck heeft speciaal voor goede doelen de Charity Support Score (CSS) ontwikkeld. Deze meet met één score de loyaliteitsattitude van donateurs. Bovendien wordt de totale loyaliteitsaanpak van het goede doel geëvalueerd.

Wat klanten over ons zeggen

Enkele partijen die wij hebben geholpen bij Loyalty Insights:

Wil je ook meer Loyalty Insights?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden om jou te helpen bij het verkrijgen van inzicht in de loyaliteit van jouw klanten. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan, bekijk dan ons privacystatement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen