Loyalty Insight

Waar liggen uw kansen op gebied van klantloyaliteit, uitstroomreductie en klantwaardeontwikkeling? Dunck creëert inzicht. Hierbij zetten we klantonderzoeken, datamining, modellen en succesmeting in. Zo heeft u het juiste fundament voor het optimaliseren van uw loyalty activiteiten.

Waarom

U wilt klantloyaliteit naar een hoger niveau brengen. U heeft een gevoel waar verbeterpunten liggen, maar mist nog onderbouwing. U wilt aan klantloyaliteit werken volgens de laatste inzichten en technieken. Zodat klantloyaliteit een gedegen onderdeel wordt van uw marketing focus.

Hoe we werken

We stellen samen met u vast welke inzichten noodzakelijk zijn. We gebruiken klantonderzoeken en datamining op gedragsdata van klanten. Daarnaast kunnen we econometrische voorspellingsmodellen inzetten. We meten het succes van uw loyalty activiteiten en de impact hiervan op uw resultaten.

Resultaat

U heeft inzicht in klantloyaliteit, uitstroom en klantwaarde. U krijgt grip op het gedrag van uw klanten. U beschikt over een gedegen fundament om uw loyaliteitsstrategie, programma’s en campagnes te ontwikkelen en optimaliseren. U verhoogt het rendement op uw loyalty inspanningen.


Oplossingen

Klantonderzoek & NPS

Vaststellen van tevredenheid en klantloyaliteit.

Lees meer

Data-analyse

Grip op het gedrag van uw klanten.

Lees meer

Succesmeting

Inzicht in resultaten programma’s of campagnes.

Lees meer

Wil je meer weten over Loyalty Insight?
Neem contact met ons op!
Case

AccorHotels programma optimalisatie

AccorHotels wilde de impact van haar programma vergroten door benefits en contactmomenten beter aan te laten sluiten bij de behoeften van hotelgasten. Wij voerden klant- en stakeholderonderzoek uit. Zo kwamen we tot quickwins en strategische verbeterrichtingen voor het programma.

naar case

Overzicht van cases

UNICEF loyaliteitsonderzoek

lees
AccorHotels programma optimalisatie

lees
Nederlandse Energie Maatschappij – Loyalty Plan

lees
Longfonds Welkomstprogramma Donateurs

lees
Ledenvoordeel FNV

lees

Enkele Loyalty Insight cases


Meer weten over Loyalty Insight? Neem contact op met Dunck.
Contact

Andere expertisegebieden Dunck

LoyaltyStrategy

Duurzame klantenbinding, een hogere klantwaarde en minder uitstroom. Dat is het resultaat van een gefundeerde loyaltystrategie. Het betreft een robuuste meerjarenvisie, met projecten en organisatie.

Lees meer

LoyaltyProgram

Een loyaliteitsprogramma dat zich onderscheidt, doorlopend vernieuwt en tóch herkenbaar blijft. Een programma dat naadloos aansluit bij uw merk en klantbehoeften. Met zichtbaar resultaat.

Lees meer

LoyaltyJourney

Op het juiste moment bouwen aan loyaliteit. Reactieve en proactieve campagnes die inhaken op de fase van de klant in haar levenscyclus. Resultaat is klantkennis, juiste aandacht en grip op de klantrelatie.

Lees meer