Loyalty succesmeting

Investeer jij in een loyaliteitsprogramma of campagnecyclus? Dan wil je ook helder inzicht hebben in het resultaat. We evalueren gedrag en waardering binnen het initiatief en doen een objectieve impactmeting.

Methodiek

We zoomen in op gedragsdata. We bekijken de deelname in het geheel en naar afzonderlijke onderdelen, zoals respons op campagnes en gebruik van benefits. Aanvullend hanteren we klantonderzoek, ook weer naar waardering in het algemeen en onderdelen afzonderlijk. We stellen in de impactmeting objectief vast of het initiatief tot de gewenste veranderingen heeft geleid, zoals de NPS, uitstroom of klantwaarde.

Resultaat

Je hebt inzicht in het succes van jouw loyaliteitsprogramma, campagnecyclus of volledige Loyalty Journey. Zowel in het geheel als in de losse onderdelen. Hiermee kan je vervolgens onderbouwde beslissingen nemen over het optimaliseren of herinrichten van jouw loyalty activiteiten.

Case: AccorHotels programma optimalisatie

Hotelketen AccorHotels had al haar eigen programma Le Club AccorHotels, maar deze voldeed nog niet volledig. Ze wilde de impact hiervan vergroten en vroegen daarom Dunck om hulp.

Het doel was om de benefits en contactmomenten binnen het programma beter aan te laten sluiten bij de behoeften van hotelgasten. Om dit te bereiken voerden wij klant- en stakeholderonderzoek uit.

Resultaat is dat AccorHotels nu meer inzicht heeft in de resultaten van en ervaringen met het huidige programma. Daarbij kwamen we tot verschillende quickwins en strategische verbeterrichtingen voor het bestaande programma.

Meer weten over een loyalty succesmeting?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben klantonderzoeken & NPS metingen gedaan voor:

Meest gelezen artikelen op Loyaltyfacts.nl

Hulp nodig bij jouw loyalty insight?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden om jou te helpen inzicht te krijgen in de loyaliteit van jouw klanten. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan, bekijk dan ons privacystatement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen