Loyalty Journey

Op het juiste moment bouwen aan loyaliteit. Dit kan door reactieve en proactieve campagnes, die inhaken op de fase van de klant in haar levenscyclus. Wij ontwikkelen aansprekende en effectieve campagnes die jouw klanten de juiste aandacht geven en volgen. Je krijgt grip op de klantrelatie.

Waarom

Je wilt op de juiste momenten binnen de klantlevenscyclus bouwen aan loyaliteit. Zowel als het gaat om nieuwe als trouwe klanten. Maar ook bij de ‘probleemklant’ en de verloren klant. Je wilt bestaande en nieuwe contactmomenten aangrijpen en de fases die de klant doorloopt goed volgen.

Methodiek

We analyseren wat de belangrijke fases zijn in jouw klantlevenscyclus, brengen jouw klanttypen en de relevante momenten in kaart en ontwikkelen hierop toegesneden aansprekende campagnes. In samenspraak met jou verzorgen we ook de implementatie en het beheer, inclusief systeemintegratie.

Resultaat

Je bouwt klantkennis op en krijgt profielinformatie. Je hebt grip op de klantrelatie door de hele levenscyclus. Je bent ontevredenheid voor en reduceert uitstroom op kritieke opzegmomenten. Je geeft de juiste aandacht door aan te sluiten op de behoefte per fase. De klant voelt zich herkend en erkend.

Onze Loyalty Journey oplossingen

Dunck biedt verschillende loyalty journey oplossingen. Hieronder vind je de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Wil je meer weten over Loyalty Journey?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.

Case: Welkomstprogramma donateurs Longfonds

Meer betrokkenheid, binding en waardering voor donateurs: dat was de wens van het Longfonds.

Na een uitgebreide analyse ontwikkelden en implementeerden we een welkomstprogramma voor nieuwe donateurs. Een programma met allerlei contactmomenten, gedurende de eerste 18 maanden van het donateurschap.

Na ongeveer 1,5 jaar zagen we al de eerste succesvolle resultaten van het welkomstprogramma.

Partijen waarvoor wij een Loyalty Journey ontworpen hebben:

Wat klanten over ons zeggen

Hulp nodig bij jouw Loyalty Journey?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden om jou te helpen bij een loyalty journey. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan, bekijk dan ons privacystatement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen