Loyalty Strategy

Hoe krijg je grip op klantloyaliteit? Hoe bind je klanten duurzaam aan jouw organisatie en verhoog je de klantwaarde? Investeren in een robuuste meerjarenvisie op klantloyaliteit loont. Een loyaliteitsstrategie die aansluit bij de kernwaarden, marktbenadering en positionering van jouw organisatie.

Waarom

Trouwe klanten besteden meer en kosten minder. Toch lukt het veel organisaties niet om klanten duurzaam aan zich te binden. De oorzaken? Vaak ontbreekt een duidelijke loyaliteitsstrategie. Ook is loyaliteit niet altijd goed geworteld in de organisatie en ontbreekt de rode draad tussen verschillende activiteiten.

Methodiek

Stap voor stap ontwikkelen we samen met jou een loyaliteitsstrategie die naadloos aansluit bij de kernstrategie, marktbenadering en positionering van jouw organisatie. We creëren praktisch inzicht in hoe je de strategie ook werkelijk kunt verwezenlijken en hoe je deze binnen de organisatie kunt verankeren.

Resultaat

Je hebt een robuuste meerjarenvisie op klantloyaliteit in handen, passend bij het product, het merk en de klant. Inclusief doorvertaling naar de organisatie en concreet te realiseren loyaliteitsprojecten in de tijd. Het resultaat: duurzame klantenbinding, minder uitstroom en een hogere klantwaarde.

Wil je meer weten over Loyalty Strategy?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.

Case: Loyalty Plan Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) had op verschillende gebieden een enorme ontwikkeling doorgemaakt en wilde zich nu ontwikkelen op het gebied van klantbehoud. De doelstelling was duidelijk: de beste worden op het gebied van klantbehoud.

Hiervoor hebben wij samen met NLE een projectteam samengesteld. Samen hebben we de huidige situatie in kaart gebracht en vervolgens stapsgewijs een uitvoerbaar plan opgesteld. Uiteindelijk is er een mooi strategisch loyaliteitsplan uit gekomen dat richting geeft aan het bereiken van hun ambitie.

Enkele partijen die wij hebben geholpen met een Loyalty Strategy:

Wat klanten over ons zeggen

Hulp nodig bij jouw Loyalty Strategy?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden om jou te helpen bij jouw loyaliteitsstrategie. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan, bekijk dan ons privacystatement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen