Loyalty Scan

De Loyalty Scan helpt organisaties meer inzicht in en richting voor de juiste stappen op het gebied van loyaliteitsmarketing te zetten. Wij dragen kennis over en helpen bij het identificeren van kansen en het nemen van besluiten.

Methodiek

We stellen samen met jou een beknopt maatwerktraject vast. Hierin staan kennisoverdracht, draagvlak, interactie en/of besluitvorming centraal. Dit gaat om thema’s als het belang en de ambitie rond klantloyaliteit, wat klantloyaliteit is en hoe het tot stand komt, wat loyalty marketing is, welke soorten programma’s en campagnes geschikt lijken en hoe loyaliteit in te bedden is binnen de organisatie.

Resultaat

De belangrijke invalshoeken op het gebied van klantloyaliteit zijn in het licht van jouw organisatie geplaatst. Het bedrijf heeft breed en uniform gewerkt aan haar kennisniveau. Je hebt heldere vervolgstappen voor loyalty marketing geformuleerd, waar je verder mee aan de slag kunt gaan.

Andere loyalty strategy oplossingen

Dunck biedt verschillende loyalty strategy oplossingen. Hieronder vind je de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Hulp nodig bij jouw loyalty strategie?

Neem contact op met Dunck en samen kijken we naar de mogelijkheden om jou te helpen bij je loyalty strategie. Wil je weten hoe wij met jouw gegevens omgaan, bekijk dan ons privacystatement.

Leon Toonen