Loyalty Insight Consultant Jr

Ben jij een resultaatgerichte marketeer met een goed analytisch vermogen? Heb je affiniteit met Marketing Intelligence en interesse in het aantoonbaar verhogen van klantloyaliteit voor verschillende grote A-merken? Dan is dit jouw kans!

 

Dunck Loyalty Marketing
Dunck (www.dunck.nl) is in Nederland dé autoriteit op het gebied van Loyalty Marketing en initiatiefnemer van marketing platform LoyaltyFacts (www.loyaltyfacts.nl). Dunck bestaat uit een team van gedreven marketing professionals. Ons team biedt Loyalty Marketing advies en realiseert aansprekende loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Vanuit een stimulerende omgeving in Utrecht boeken wij uitstekende resultaten voor opdrachtgevers als bijv. Accor Hotels, AVROTROS, FNV, Unicef, Amnesty International en Ziggo.

Wat ga je doen?
Door middel van onderzoeken en analyses help je diverse grote organisaties om inzicht te krijgen in loyaliteit van hun klanten, leden of donateurs. Daarnaast meet je de concrete toegevoegde waarde van loyaliteitsprogramma’s en marketing campagnes. Je bent verantwoordelijk voor de invulling en organisatie van Loyalty Insight projecten. Je gaat zowel praktisch uitvoerend, analytisch als adviserend aan de slag. Samen met collega’s vertaal je inzichten door naar praktische en strategische marketing adviezen. Hierbij ontwikkel en onderhoud je ook duurzame relaties met opdrachtgevers. Verder ben je mede-initiatiefnemer in het ontdekken en toepassen van nieuwe innovaties op het gebied van (Loyalty) Marketing Analytics.

Wat neem je mee?
Jij:

   • Hebt met goed resultaat een WO opleiding afgerond, in een economische of bedrijfswetenschappelijke richting.
   • Hebt 0 tot 3 jaar werkervaring in een marketing (analyse) omgeving.
   • Kunt goed overweg met statistische programma’s als SPSS.
   • Hebt kennis van en/of ervaring met marktonderzoek tools.
   • Hebt het analytisch vermogen om resultaten uit onderzoeken en data-analyses te vertalen naar concrete marketing adviezen voor verschillende organisaties.
   • Kunt je makkelijk inleven/verplaatsen in uiteenlopende doelgroepen.
   • Bent accuraat in je werk en bezit goede projectmanagement vaardigheden.

 

Wat bieden wij?
Wij:

      • Bieden een uitdagende baan (40 uur per week) met direct veel verantwoordelijkheden.
      • Bieden je de kans om te werken voor vele verschillende grote A-merken.
      • Bieden een aantrekkelijk salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
      • Bieden je alle ruimte en ondersteuning om door te groeien tot een expert op het gebied van (Loyalty) Marketing Intelligence.
      • Hebben een snelgroeiend team van jonge marketing professionals en vinden een prettige en informele sfeer heel belangrijk.

 

Vragen of reageren?
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rob Horsten via 030-2347130. Direct solliciteren? Stuur dan je uitgebreide motivatie en C.V. vóór 28 februari 2019 naar sollicitatie@dunck.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download hieronder de vacature