Loyaliteitsprogramma

Jij wilt weten wie je klanten zijn en wat ze doen. Met deze kennis wil je een relatie met je klanten opbouwen met maar één doel: loyale klanten. Wil je dat jouw klanten vaker kopen, meer besteden of juist langer blijven? Of wil je jouw klanten omtoveren tot echte fans van jouw merk? Ga dan aan de slag met een loyaliteitsprogramma.

Hét instrument voor loyale klanten

Customer loyalty specialist Dunck helpt jou met het verhogen van de klantloyaliteit. Samen met jou gaan wij aan de slag met de creatie van een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma. Jouw loyaliteitsprogramma wordt volledig op maat gemaakt en sluit dus naadloos aan op de unieke uitdagingen waar jij voor staat. Van creatief concept tot implementatie, en van beheer tot structureel loyaliteit meten: wij staan voor je klaar.

Ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform stelt jou in staat om aan de juiste knoppen te draaien. Start een nieuw communicatiekanaal, ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën of bedenk kortlopende loyaliteitscampagnes voor direct resultaat. Het platform biedt tools om de merkbeleving door speciale engagementcampagnes te verhogen en waardevolle klantdata te verzamelen. Aan de hand daarvan kunnen we klantloyaliteit meten. Welk doel jouw loyaliteitsprogramma ook heeft, het is allemaal mogelijk met ons platform.

Voordeelprogramma

Loyaliteitsprogramma oplossingen

Als loyalty specialist bieden wij allerlei soorten loyaliteitsprogramma’s aan. De onderstaande loyaliteitsprogramma’s behoren tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Wil je meer weten over andere vormen van een loyaliteitsprogramma? We bieden ook affiniteitsprogramma’s, klantenkaarten en B2B loyaliteitsprogramma’s.

Dunck: dé loyalty specialist

Sinds 2002 zijn wij als loyalty specialist de meest complete aanbieder van loyaliteitsmarketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Van creatief concept tot implementatie, beheer en loyaliteit meten.

Onze klanten zijn actief in veel diverse sectoren en hebben veel verschillende doelgroepen, van lid tot abonnee en van klant tot donateur. Ons brede klantportfolio stelt ons daarom in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol customer loyalty programma!

Waarom een loyaliteitsprogramma opzetten?

Bouw klantdata op en verrijk daardoor klantinzichten

 Ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën door het opbouwen van klantprofielen

 Waardeer en activeer klanten tot merkambassadeurs

 Werk aan klantbehoud en vergroot het aantal loyale klanten

 Vergroot dankzij een loyaliteitsprogramma de klantwaarde

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Wil jij ook meer loyale klanten?

Ben je op zoek naar een onderscheidend en hartveroverend loyaliteitsprogramma? Neem dan contact op met Leon. Samen met jou kijkt hij naar de mogelijkheden voor een geschikt loyaliteitprogramma. Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen

Wat klanten over ons zeggen

Meer informatie over loyaliteitsprogramma

Lees hier alles wat je moet weten over een loyaliteitsprogramma van Dunck.

Loyaliteitsprogramma opzetten

Je wil graag een effectief loyaliteitsprogramma starten en loyale klanten ontwikkelen. Geen luchtkasteel maar een echt succesvol loyaliteitsprogramma. Geen dertien in een dozijn, maar een speciaal loyaliteitsprogramma dat het verschil maakt. Als loyaliteitsprogramma specialist gaan wij voor loyale klanten die een unieke klantbeleving ervaren. Een klantbeleving die aansluit bij jouw organisatie.

Loyaliteitsprogramma platform en app

Een loyaliteitsprogramma wordt op maat gemaakt en sluit naadloos aan op de uitdaging van jouw organisatie. Door ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform wordt het mogelijk snel en eenvoudig een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen en te implementeren. Dankzij 17 jaar ervaring in loyaliteitsmarketing beschikt Dunck over ruime kennis in het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma’s voor verschillende sectoren.

Loyaliteitsprogramma B2C

Een loyaliteitsprogramma dat gericht is op consumenten moet anders ingestoken worden dan een programma voor de zakelijk markt. Een loyaliteitsprogramma voor consumenten is gericht op gemak voor de klant. Consumenten zien graag direct klantvoordeel en verwachten geen moeilijke processen.. Het loyaliteitsprogramma platform van Dunck is gericht op 1-op-1 klantcontent en kan multichannel ingezet worden.

Loyaliteitsprogramma B2B

Een loyaliteitsprogramma B2B voor de zakelijke markt is anders ingericht dan een programmma voor de consument. De klantrelatie met bedrijven en de besluitvorming is dermate complexer en de diversiteit is groter. Het loyalty programma moet perfect integreren in jouw relatiemarketingmix. Een B2B loyaliteitsprogramma van Dunck is door klantinzicht en directe tooling van toegevoegde waarde voor elke accountmanager.

Wil je meer weten over een loyaliteitsprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.