Loyaliteitsprogramma

Jij wilt weten wie je klanten zijn en wat ze doen. Met deze kennis wil je een relatie met je klanten opbouwen met maar één doel: loyale klanten. Wil je dat jouw klanten vaker kopen, meer besteden of juist langer blijven? Of wil je jouw klanten omtoveren tot echte fans van jouw merk? Ga dan aan de slag met een loyaliteitsprogramma.

Hét instrument voor loyale klanten

Customer loyalty specialist Dunck helpt jou met het verhogen van de klantloyaliteit. Samen met jou gaan wij aan de slag met de creatie van een hartveroverend en onderscheidend loyaliteitsprogramma. Jouw loyaliteitsprogramma wordt volledig op maat gemaakt en sluit dus naadloos aan op de unieke uitdagingen waar jij voor staat. Van creatief concept tot implementatie, en van beheer tot structureel loyaliteit meten: wij staan voor je klaar.

Ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform stelt jou in staat om aan de juiste knoppen te draaien. Start een nieuw communicatiekanaal, ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën of bedenk kortlopende loyaliteitscampagnes voor direct resultaat. Het platform biedt tools om de merkbeleving door speciale engagementcampagnes te verhogen en waardevolle klantdata te verzamelen. Aan de hand daarvan kunnen we klantloyaliteit meten. Welk doel jouw loyaliteitsprogramma ook heeft, het is allemaal mogelijk met ons platform.

Loyaliteitsprogramma oplossingen

Wij bieden allerlei soorten loyaliteitsprogramma’s aan. Hieronder vind je de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wil je meer weten over andere vormen van een loyaliteitsprogramma? We bieden ook affiniteitsprogramma’s, klantenkaarten en B2B loyaliteitsprogramma’s.

Dunck: dé loyalty specialist

Wij zijn sinds 2002 de meest complete aanbieder van Loyalty Marketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en campagnes. Van creatief concept tot en met implementatie, beheer en loyaliteit meten.

Onze opdrachtgevers zijn actief in veel verschillende sectoren en hebben diverse doelgroepen, van klant tot donateur, van lid tot abonnee. Dit brede track record stelt ons in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol customer loyalty programma!

Waarom starten met een loyaliteitsprogramma?

 Verrijk klantinzichten door het opbouwen van klantdata

 Bouw klantprofielen op en ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën

 Waardeer en activeer klanten tot merkambassadeurs

 Vergroot het aantal loyale klanten en bouw aan klantbehoud

 Vergroot klantwaarde door de inzet van een loyaliteitsprogramma

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd:

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Wil jij ook meer loyale klanten?

Kan jouw organisatie ook een loyaliteitsprogramma gebruiken of heb je hulp nodig bij jouw bestaande loyaliteitsprogramma? Neem contact op met Leon.
Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

Leon Toonen

Wat klanten over ons zeggen

Meer over loyaliteitsprogramma

Lees hieronder alles wat je moet weten over een loyaliteitsprogramma van Dunck.

Loyaliteitsprogramma starten

Je wilt een effectief loyaliteitsprogramma starten en loyale klanten ontwikkelen. Geen luchtkasteel maar een echt succesvol loyaliteitsprogramma. Geen dertien in een dozijn, maar een speciaal loyaliteitsprogramma dat het verschil maakt. Als loyaliteitsprogramma specialist zorgen wij voor loyale klanten die een unieke klantbeleving ervaren. Een klantbeleving die aansluit bij jouw organisatie.

Loyaliteitsprogramma app en platform

Jouw loyaliteitsprogramma wordt op maat gemaakt en sluit naadloos aan op de uitdaging van jouw organisatie. Door ons innovatieve loyaliteitsprogramma platform wordt het mogelijk snel en eenvoudig een loyaliteitsprogramma te ontwikkelen en te implementeren. Met meer dan 17 jaar ervaring met loyaliteitsprogramma’s beschikt Dunck over ruime kennis in verschillende sectoren voor onder andere loyale klanten, leden en donateurs.

Loyaliteitsprogramma B2C

Een loyaliteitsprogramma gericht op consumenten moet gericht zijn op gemak voor de klant. Geen moeilijke processen, maar direct klantvoordeel. Het loyaliteitsprogramma platform van Dunck kan multichannel worden ingezet en is gericht op 1-op-1 klantcontact.

Loyaliteitsprogramma B2B

De invulling van een loyaliteitsprogramma B2B is anders dan op de consumentenmarkt. De besluitvorming en klantrelatie is complexer en de diversiteit is groter. Het loyalty programma moet perfect integreren in uw relatiemarketingmix. Een B2B loyaliteitsprogramma van Dunck is voor elke accountmanager van toegevoegde waarde door klantinzicht en directe tooling.

Wil je meer weten over een loyaliteitsprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.