Spaarprogramma

Jij zit met een uitdaging! Je vraagt je af hoe je meer omzet uit bestaande klanten haalt. Wil je dat jouw klanten meer gaan besteden of andere producten afnemen? Wil je loyale klanten belonen of wil je juist meer loyale klanten? Een spaarprogramma is door het direct belonen van klanten een effectief middel voor het stimuleren van het gewenste klantgedrag en niet te vergeten: klantbehoud.

Loyalty spaarprogramma: hét instrument voor loyale klanten

Dunck helpt jou om een spaarprogramma neer te zetten waarmee de klantloyaliteit én klantwaarde echt worden verhoogd. Samen met jou bepalen we welk klantgedrag we willen stimuleren. De doelstellingen zijn de start voor de creatie van een onderscheidend loyalty spaarprogramma. In een korte periode werken we het hele concept uit. Jouw spaarprogramma krijgt een unieke naam, een eigen spaar-en beloningssysteem en niet onbelangrijk een financieel model.

Vervolgens gaan we aan de slag met de inrichting van de customer journeys en creëren we betoverende customer experiences. Samen zorgen we ervoor dat het totale loyalty spaarprogramma klopt met een passend design, de juiste kanalen en de achterliggende techniek.

Spaarprogramma platform van Dunck

Het loyalty platform van Dunck biedt de technologische fundering voor jouw spaarprogramma. Door het modulaire platform gebruiken we enkel datgene dat nodig is. Op deze manier beperken we de ontwikkelfase en kunnen we tijd en energie steken in wat echt belangrijk is: het stimuleren van klantgedrag, het aantal loyale klanten vergroten en bouwen aan klantbehoud.

Het platform geeft de marketing- en salesafdeling de tools in handen om klantdata te verzamelen, klantinzichten te verkrijgen en effectieve multi-channel campagnes in te richten. Op deze manier wordt jouw spaarprogramma een succes!

Spaarprogramma oplossingen

Wij bieden spaarprogramma’s aan voor verschillende doelgroepen. We kunnen je helpen met zowel een spaarprogramma B2C of een spaarprogramma B2B. Onderstaande spaarprogramma’s zijn gericht op zowel de consument als de zakelijke klant. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Dunck: dé spaarprogramma specialist

Wij zijn sinds 2002 de meest complete aanbieder van Loyalty Marketing oplossingen in Nederland. We verzorgen complete loyaliteitsprogramma’s en -campagnes. Van creatief concept tot en met implementatie en beheer voor alle soorten van loyaliteitsprogramma’s, zoals een spaarprogramma. Onze opdrachtgevers zijn actief in veel verschillende sectoren en hebben diverse doelgroepen, van klant tot donateur, van lid tot abonnee. Dit brede track record stelt ons in staat meervoudige inzichten in loyaliteit te gebruiken voor een succesvol loyalty programma!

Waarom starten met een spaarprogramma?

 Verrijk klantinzichten door het opbouwen van klantdata

 Bouw klantprofielen op en ontwikkel 1-op-1 klantstrategieën

 Vergroot het aantal loyale klanten en bouw aan klantbehoud

 Een instrument om gewenst klantgedrag te stimuleren

 Vergroot klantwaarde door de inzet van een spaarprogramma

Deze bedrijven hebben de klantloyaliteit aanzienlijk verbeterd.

Case: Loyaliteitsprogramma voor vakbond FNV

Vakbond FNV wilde een loyaliteitsprogramma gericht op exclusieve voordelen voor de leden. Het doel: de loyaliteit van 1,1 miljoen leden vergroten. Wij ontwikkelden en implementeerden Ledenvoordeel FNV. Een loyaliteitsprogramma waarbij leden continu voordelen ontvangen van mooie A-merken.

Dunck verzorgt het volledige loyaliteitsprogramma voor de FNV met onder meer de partnerorganisatie, service en communicatie. Ook zijn wij verantwoordelijk voor loyaliteit meten, evaluatie en doorontwikkeling van het customer loyalty programma.

Inmiddels is 85% van de leden bekend met het loyaliteitsprogramma en de voordelen worden gemiddeld beoordeeld met een 8,2!

Wil jij ook meer loyale klanten?

Ben jij op zoek naar een spaarprogramma, dat je kan inzetten voor klanten, leden of donateurs? Neem contact op met Leon. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden van een spaarprogramma voor de zakelijke markt of de consument. Als je wil weten hoe wij omgaan met jouw gegevens, bekijk dan ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Leon Toonen

Wat klanten over ons zeggen

Meer over spaarprogramma’s

Lees hieronder alles wat je moet weten over een spaarprogramma van Dunck.

Spaarprogramma starten

Je wilt een effectief spaarprogramma maken voor het genereren van loyale klanten. Een speciaal spaarprogramma dat het mogelijk maakt de klantwaarde te maximaliseren en gewenst klantgedrag te stimuleren maakt. Als spaarprogramma specialist zorgen wij voor loyale klanten die door een uitgekiend spaarmodel aangetrokken worden tot jouw organisatie.

Spaarprogramma app en platform

Jouw spaarprogramma wordt op maat gemaakt voor de uitdagingen waar jullie voor staan. Door ons innovatief spaarprogramma platform wordt het mogelijk snel en eenvoudig een spaarprogramma te ontwikkelen en te implementeren. Met meer dan 17 jaar ervaring met loyalty programma’s beschikt Dunck over ruime kennis in verschillende sectoren voor onder andere loyale klanten, leden en donateurs.

Spaarprogramma B2C

Een spaarprogramma gericht op consumenten moet gericht zijn op gemak voor de klant. Geen moeilijke processen, maar direct klantvoordeel. Het spaarprogramma platform van Dunck kan multichannel worden ingezet en is gericht op 1-op-1 klantcontact.

Spaarprogramma B2B

De invulling van een spaarprogramma B2B is anders dan op de consumentenmarkt. De besluitvorming en klantrelatie is complexer en de diversiteit is groter. Een B2B spaarprogramma van Dunck is voor elke accountmanager van toegevoegde waarde door klantinzicht en directe tooling. Dunck biedt ook partnerprogramma’s, reseller programma’s en diverse medewerker programma’s.

Wil je meer weten over een spaarprogramma?

Vul het contactformulier in en laat ons contact met jou opnemen.